Poslednja vest

Politika QMS

Preuzmite: POLITIKA KVALITETA Dana 30.08.2018. „Miroco“ doo, Kragujevac je zavrsilo prilagođavanja svog sistema menadzmenta kvaliteta sa zahtevima nove verzije standarda ISO 9001:2015 i izdat mu je sertifikat br 16008...
 

O nama

Firma “MIROCO D.O.O.” osnovana je u junu 1991. godine – kao mala porodična firma sa 3 zaposlena.

Delatnost po kojoj smo od nastanka prepoznatljivi našim sugrađanima već 20 godina, jeste trgovina na veliko i malo. Kompletni elektroinstalacioni materijal, kablovski pribor, industrijska i dekorativna rasveta, telefonija, alati, protivpožarna oprema – neke su od grupa proizvoda koje se nalaze u našem prodajnom programu.

Pored trgovine, jedna od naših delatnosti jeste proizvodnja elektro ormana i kompenzacionih postrojenja. Visok kvalitet, pristupačne cene i dostupna konsultantska pomoć naših stručnjaka – samo su neke od prednosti ovih proizvoda.

Inženjering, projektovanje, nadzor i izvođenje elektroinstalacionih radova su usluge koje naš visokostručni kadar već godinama unazad pruža korisnicima. Alati i merni uređaji renomiranih proizvođača HILTI i KYORITSU osposobljavaju nas za rad sa strujom čiji napon iznosi do 110 kV.

Pored već navedenih, u našem uslužnom programu nalazi se i usluga merenja i analize distributivne mreže, napona do 35kV – putem koje se ispituje potrošnja električne energije naših korisnika i analitičkim metodama dolazi do novog, poboljšanog idejnog rešenja, radi uspešnije i ekonomičnije eksploatacije električne energije.

U novije vreme “MIROCO D.O.O” je stvorio tehničko-kadrovsku infostrukturu za pružanje elektro usluga iz oblasti “EX“ zaštite i radova na „javnoj rasveti“.

Stalno praćenje promena u poslovnom okruženju, praćenje trendova i tendencija, kontinualni trening i obuka naših zaposlenih, kao i pravovremeno obnavljanje i inoviranje mašinsko-tehničkog parka, omogućili su da naš poslovni sistem već 27 godina bude deo dinamične tržišne utakmice, a sve sa projekcijom stvaranja prepoznatljivog globalnog “brenda“ koji podrazumeva „puno toga na jednom mestu“ za konzumente svih profila.

Preuzmite: POLITIKA KVALITETA

 
Pretraga
 
 
 
 
Novosti
Ako želite da se prijavite na našu mailing listu kliknite ovde