Kategorije proizvoda

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na www.miroco.rs, zvanični sajt preduzeća Miroco d.o.o. Miroco d.o.o. omogućava korišćenje usluga i sadržaja sa svog sajta, u skladu sa Uslovima korišćenja koji se primenjuju na sve sadržaje i usluge sajta. Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Miroco d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju kršenja pravila sajta www.miroco.rs. Korisnici korišćenjem sajta daju saglasnost da ih Miroco d.o.o. obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi office@miroco.rs

Sadržaj sajta

Sajt Miroco d.o.o. se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Miroco d.o.o. ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem drugih strana na svom sajtu.

Izmene i dopune uslova korišćenja

Miroco d.o.o. zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Miroco d.o.o. neće biti odgovoran za moguće posledice koje proizađu iz takvih promena.

1