Kategorije proizvoda

Usluge

Prodaja na veliko i malo

Sa ponosom mo┼żemo re─çi da na┼ía firma raspola┼że velikim asortimanom elektromaterijala, renomiranih svetskih i doma─çih proizvodja─Źa za usluge nasih kupaca kako za maloprodaju tako I za veleprodaju.

Kod nas mo┼żete kupiti: sklopnu tehniku, kablovski pribor (papu─Źice, hilzne, ─Źaure, oznake za provodnike, vezice, kablovske uvodnike, obujmice, nalepnice…), opremu za upravljanje i signalizaciju (tastere, prekida─Źe, mikroprekida─Źe, signalne svetiljke), termoskupljaju─çe bu┼żire, kleme, sapa cevi, elektri─Źarski alat, kablove, provodnike, instalacioni materijal, razvodne ormare, spratne table, kanale , merne instrumente, LED rasvetuÔÇŽ.

U ┼żelji da na┼íim kupcima obezbedimo sve potrebne proizvode na jednom mestu, na┼í prodajni program se neprestano ┼íiri, a trenutno se sastoji od preko 15.000 razli─Źitih artikala. SVE ┼íto vas interesuje iz ove oblasti, a trenutno nemamo u prodaji, mo┼żete naru─Źiti kod nas i mi ─çemo Vam u dogovorenom roku nabaviti i isporu─Źiti artikle koji su vam potrebni.


Proizvodnja

Proizvodnja elektro ormana i kompenzacionih postrojenja, visok kvalitet, pristupa─Źne cene i dostupna konsultantska pomo─ç na┼íih stru─Źnjaka ÔÇô samo su neke od prednosti ovih proizvoda.


Usluge projektovanja

Usluga projektovanja obuhvata izradu svih vrsta projekata, odnosno tehni─Źke dokumentacije. Prilikom izrade projektne dokumentacije po┼ítujemo sve pravilnike i standarde koji ure─Ĺuju ovu oblast.


Usluge nadzora

Pru┼żamo usluge nadzora za kvalitetnu izradu elektroinstalacija na stambenim I industrijskim objektima.


Usluge izvo─Ĺenja radova

MIROCO d.o.o. se bavi izodjenjem svih elektro instalacija po┼ítuju─çi sve tehni─Źke norme i propise.
Oprema koju ugra─Ĺujemo je visokokvalitetna oprema renomiranih svetskih brendova, ─Źime na┼íi objekti, po kvalitetu i rokovima zadovoljavaju najstro┼że kriterijume.


Usluge merenja

MIROCO d.o.o.┬á poseduje opremu i stru─Źno osoblje za vr┼íenje pregleda i ispitivanja elektri─Źnih i gromobranskih instalacija. Merni ure─Ĺaji renomiranih proizvo─Ĺa─Źa HILTI i KYORITSU osposobljavaju nas za rad sa strujom ─Źiji napon iznosi do 110 kV. Sva merenja i preglede vr┼íimo u skladu sa va┼że─çim pravilnicima i standardima koji su va┼że─Źi za ove oblasti. U na┼íem uslu┼żnom programu nalazi se i usluga merenja i analize distributivne mre┼że, napona do 35kV ÔÇô putem koje se ispituje potro┼ínja elektri─Źne energije na┼íih korisnika i analiti─Źkim metodama dolazi do novog, pobolj┼íanog idejnog re┼íenja, radi uspe┼ínije i ekonomi─Źnije eksploatacije elektri─Źne energije.

1